POŁUDNIOWO MAZOWIECKI SERWIS ROCKOWY :: P.M.S.R :: ZESPOŁY LOKALNE
Strona 1 z 2: 12
|
|
Stuschu Futunku
|
|
| pumpek |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 49 Data rejestracji: 21.10.08 |
MySpace => http://www.myspace.com/stuschufutunku Strona zespołu => http://www.stuschufutunku.republika.pl/ |
| chris14 |
Dodany dnia
|
|
Początkujący użytkownik ![]() Postów: 11 Data rejestracji: 08.10.08 |
no wokal mi sie nie zabardzo podoba, ale ujdzie. jak dla mnie moze byc... kiedys grali calkiem cos innego |
|
|
|
| Majster |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 42 Data rejestracji: 26.10.08 |
Słyszałem ich na myspace Tragedia wokal do d..y teksty suche jak kupa konia po wyścigu co to w ogóle jest??? ![]() |
|
|
|
| pmsr |
Dodany dnia
|
|
Główny administrator ![]() Postów: 30 Data rejestracji: 05.10.08 |
No cóż każdy ma prawo wyrazic opinie na temat który go interesuje i założyc temat który go interesuje"wolnośc słowa"jezeli by ten temat był zdjęty to by znaczyło ze nie szanujemy użytkownika tego serwisu, są osoby które nie lubią tego zespołu z przyczyn takich lub innych,więc proponuje zaprosic zespół stuschu futunku do dyskusji.Jeżeli jesteście za!!!to proszę o wasze opinie,a w tedy będziemy sie kontaktowac z tym zespołem. |
| pumpek |
Dodany dnia
|
Jak dla mnie zespół super dlatego też założyłem ten temat |
| Majster |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 42 Data rejestracji: 26.10.08 |
![]() ![]()
Edytowane przez Majster dnia |
|
|
|
| kisiel |
Dodany dnia
|
Świeżak![]() Postów: 5 Data rejestracji: 10.11.08 |
wita. pozwolilem sie sam zaprosic.jestem z zespolu STUSCHU FUTUNKU i pomimo praktycznie samych negatywow na temat mojego zespolu znajduje sie na waszym forum to i tak dziekuje za wypowiedzi.chociaz macie jasnosc,ze istnieje taki zespol jak STUSCHU FUTUNKU.ciesze sie,ze nie wszyscy maja takie zdanie na nasz temat jak wy. pozdrawiam pozdrawiam |
|
|
|
| kisiel |
Dodany dnia
|
Świeżak![]() Postów: 5 Data rejestracji: 10.11.08 |
a zapomnialem.dzieki pumpek za zalozenie tematu. pozdrowienia dla calego NA ZEWNATRZ |
|
|
|
| united |
Dodany dnia
|
Świeżak![]() Postów: 3 Data rejestracji: 26.11.08 |
zarowno Stushu Futunku jak i Na Zewnatrz nie naleza do czolówki lokalnych zespołów. Nie dorównuja tkim kapela jak Non Sakrum z Kielc , Mir SK czy Thenaturat czy tez The Pumpers z Opoczna. Do takich kapel im daleko.... Wezcie sie do roboty!!! |
|
|
|
| pietaszek |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 18 Data rejestracji: 30.10.08 |
weź Ty United się za myślenie!!! Bo zamiast jednoczyć tworzysz podziały!!! |
|
|
|
| united |
Dodany dnia
|
nie tworze ale wyrazam wlasne zdanie i przedstwiam prwade. Nie mozna mówic na jakas kapele ze jest zajebista jak jest kiepska. Prawda w oczy kole i taka jest rzeczywistosc. A jak uwazasz Na Zewnatrz czy tez Stushu Futunku za zajebiste twory muzyczne to ok, szacunek Twoje zdanie ale po to sa fora aby sie na nich wypowiadac. |
|
|
|
| Kucek |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 18 Data rejestracji: 29.11.08 |
dość bacznie oglądam to forum i normalnie coś mi się robi. Nie znam żadnych z tych zespołów które są wymienione w tym tepacie przez united ale powiem jedno do czołówki lokalnych kapel należy Siekiera i każdy szanujący się punk o tym wie. A co do jazdy na stuschu futunku i nazewnatrz to mi sie wydaje ze poprostu united jest zazdrosny ( i najprawdopodobniej nalezy do ktorejs z kapel tzn thenaturat czy the pumpers czy tych innych) czyli albo zazdrosc w dupe gryzie albo jestes pustakiem totalnym tyle odemnie. a co do tych wszystkich kapel to zaraz sobie przesłucham i napisze swoją opinie |
|
|
|
| pumpek |
Dodany dnia
|
zaczyna być gorąco |
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
Użytkownik![]() Postów: 53 Data rejestracji: 26.10.08 |
,,united jest zazdrosny ( i najprawdopodobniej nalezy do ktorejs z kapel tzn thenaturat czy the pumpers'' Do Kucka: co?? Nadawca posta, którego się czepiłeś - united - nie jest członkiem zespołu TheNaturat, zapewniam cię, znam zespół w którym działam, Nie trzeba być członkiem innej kapeli żeby mieć negatywne zdanie na temat że tak powiem ,,konkurencji'', więc nas w to nie mieszaj pozdrawiam podziękował i pokłonił się
Edytowane przez Joe Stramer dnia |
|
|
|
| united |
Dodany dnia
|
nie znacie sie i tyle
Edytowane przez united dnia |
|
|
|
| the pumpers |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 22 Data rejestracji: 02.12.08 |
od dłuzszego czasu obserwuje to forum az w koncu postanowilem sie zarejestrowac. Zauwazylem ze zostal poruszony w watku temat mojej kapeli. Odcinamy sie takze od takich komentarzy tak samo jak thenaturat! A dla zainteresowanych informuje ze na poczatku lutego ukaze sie nasza nowa plyta ( 9 unmerów + 2 covery KSU i The Analogs ) Wiecej info na bieżąco. Pozdrawiam i zapraszam na www.myspace.com/thepumpersband |
|
|
|
| Kucek |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 18 Data rejestracji: 29.11.08 |
dobra miałem czas na przesłuchanie tych kapel zaczynam ![]() stuschu futunku spoko fajny motyw z panią na wokalu spoko thepumpers muzycznie spoko podoba mi się ale wokal do wywalenia nazewnątrz fajne granie ogolnie spoko ale punk rock czysty to nie jest thenaturat z 2 kawalków na my space tylko jeden dobry ten drugki slaby taka moja oponia a jeśli chodzi o jakiś ranking kapel to mówie siekiera na czele a późnij by sie znalazło inne kapel np the bill
Edytowane przez Kucek dnia |
|
|
|
| pmsr |
Dodany dnia
|
|
Główny administrator ![]() Postów: 30 Data rejestracji: 05.10.08 |
Kucek - SIEKIERA? to przecież wiadomo legenda, czołówka punka lat 80 masz człkowitą rację, a zajrzyj w ten temat: http://pmsr.pl/forum/viewthread.php?thread_id=40 tu robimy mały ranking... |
| pumpek |
Dodany dnia
|
Troszki chyba się temat rozjechał... |
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Użytkownik ![]() Postów: 138 Data rejestracji: 06.01.09 |
Punk to muzyka (właściwie nie tylko muzyka ale także rewolucyjny ruch społeczny) typu „zrób to sam”, muzyka kameralnych koncertów a jej fani to elitarny, zamknięty dla niewtajemniczonych krąg ludzi. Tworzą ją ci, dla których ważny jest kontakt, bezpośredni zwrot do podmiotu a nie, jak w przypadku większości grup heavy metalowych czy hard rockowych, zaawansowane technicznie spektakle i wirtuozeria prezentowana na stadionach. Celem jest zaangażowanie w rzeczywistość i jej kreacja, bunt i nonkonformizm. Talent i umiejętności muzyczne zeszły na drugi plan. Dlatego dziwią i mnie i zanudzają swą wewnętrzna pustką niektóre wypowiedzi bo nie niosą ze sobą wartościowych treści. Podsumowując postuluje by zmienić kryteria ocen. |
|
|
|
Strona 1 z 2: 12
| Przeskocz do forum: |

wokal do d..y teksty suche jak kupa konia po wyścigu 

tyle odemnie. a co do tych wszystkich kapel to zaraz sobie przesłucham i napisze swoją opinie