POŁUDNIOWO MAZOWIECKI SERWIS ROCKOWY :: P.M.S.R :: ZESPOŁY LOKALNE
Strona 1 z 2: 12
|
|
Thenaturat Szydłowiec
|
|
| the pumpers |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 22 Data rejestracji: 02.12.08 |
www.myspace.com/thenaturatband
Edytowane przez pmsr dnia |
|
|
|
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
Użytkownik![]() Postów: 53 Data rejestracji: 26.10.08 |
michaś a kto ma wogóle hasło do tego majspejsa? bo byśmy to trochę zaktualizowali, a nie ma jak, tej strony nie robił ktoś od was przypadkiem z opoczna?? |
|
|
|
| the pumpers |
Dodany dnia
|
ja mam. musze poszukac jak znajde to wysle na maila |
|
|
|
| the pumpers |
Dodany dnia
|
orlik skontaktuj sie ze mna |
|
|
|
| Majster |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 42 Data rejestracji: 26.10.08 |
buhahaha |
|
|
|
| Majster |
Dodany dnia
|
Początkujący użytkownik![]() Postów: 42 Data rejestracji: 26.10.08 |
no jak tam pędzimy ten bimber czy nie bo ja już sie nastawiłem |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Użytkownik ![]() Postów: 138 Data rejestracji: 06.01.09 |
Widziałem koncert Dody przed centrum handlowym M1. Wy, jak widać dajecie koncerty przed innymi świątyniami handlu (właściwie to raczej kaplica)A co można nabyć w takim dziewiątym spiryt storze? Czy zespół Thenaturat jest sponsorowany przez jakąś niezależną wytwórnie bimbru? |
|
|
|
| orlik |
Dodany dnia
|
Administrator![]() Postów: 151 Data rejestracji: 15.10.08 |
ha właśnie spogladając w kuchni pod stuł na ok50l wina nastawionego z przeznaczeniem jako zacier do bimbru dostałem olśnienia że właśnie mam niezależną wytwórnie bimbru...![]() |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Powinniście umieścić taka informacje na płycie albo na banerach. ZESPÓŁ THENATURAT SPONSOROWANY PRZEZ NIEZALEŻNĄ WYTWORNIE BIMBRU Ozzy trafnie spostrzegł, że jego zawód to jedyny, jaki mu przychodzi do głowy, w których im bardziej najebany przychodzisz do pracy, tym bardziej publiczność się cieszy. Wiec chłopaki, powinniście się poświęcać. Święta racja. Edytowane przez Kalt dnia |
|
|
|
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
http://www.youtub...HlgJWOs6Wk nasz teledysk, amatorski więc nie spodziewać się cudów ![]() |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
No i co, że amatorski? Kazik ma kilka świetnych 'amatorskich' teledysków... Nieco sztampowy, schematyczny. Nihil novi. |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Czy członkowie zespołu wyznają jakiś spirytualizm religijny, idealistyczny czy też realistyczny? |
|
|
|
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
a co to **** znaczy wogóle bo nie wiem? Członkowie zespołu lubią dobrze wypić to na pewno![]() |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Zajrzyjcie panowie do słowników, encyklopedi... wpisac w google wystarczy. |
|
|
|
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
http://ivan123pl.wrzuta.pl/audio/hUvNKs0ZUL/ http://ivan123pl.wrzuta.pl/audio/2zOiNuRFDoq/thenaturat_-_prawa_przyrodzone macie liny do dwóch nowych numerów, jak ktoś chce to można rzucić okiem, w drugim numerze na drugim wokalu pomagał nam Jugol z kapeli MIR ze Skarżyska, zapraszamy Edytowane przez Joe Stramer dnia |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Podobno rozpisuje się o was prasa! |
|
|
|
| orlik |
Dodany dnia
|
Podobno Bush nie lubi hoop coli
Edytowane przez orlik dnia |
|
|
|
| orlik |
Dodany dnia
|
nasze dwa nowe numery do pobrania/przesłuchania: http://www.strefapunku.pl/kapela/thenaturat/-/muzyka |
|
|
|
| Kalt |
Dodany dnia
|
|
Chętnie bym przeczytał. Podobno bardzo ciekawe. Może ktoś udostępnić albo przynajmniej streścić? |
|
|
|
| Joe Stramer |
Dodany dnia
|
ja mam ten artykuł, wkleję go w najbliższym czasie, bo już muszę na razie spadać, może jeszcze dzisiaj. Co mogę o nim powiedzieć: Artykuł jest dziwny nie raz przypomina ironię nieraz głos pozytywny, nie wiem. N a pewno naszym patronem nie jest oprawca kubańskiej opozycji Che Guevarra, tak jak autor tego artykułu nie wiem skąd wywnioskował i napisał. Taaa naszym patronem komuch i oprawca kubańskiej opozycji, do tego chyba dzisiejszy symbol komercjalizacji ,,rewolucji'' i normalnej popy. A wogóle to może autor tego artykułu bywa na tym forum? |
|
|
|
Strona 1 z 2: 12
| Przeskocz do forum: |